Contact

 

Welkom...

De verhalenverteller vertelt over verre streken en levenslessen. Aan kracht hebben verhalen niets verloren. Ze zijn van alle tijden.

Meta van Appeven is een authentieke verteller, die zowel persoonlijke verhalen als eeuwenoude volksverhalen van de hele wereld vertelt. Van humoristische sprookjes tot bloedstollende griezelverhalen. Ze vertelt met gevoel voor verwondering en humor en vanuit het vermogen in het alledaagse het wonder te zien.

Quote:

Wij mensen zijn zielen die anderen kunnen bezielen. Dat hoeft helemaal niet met nieuwe inzichten, grote gebaren of spectaculaire resultaten te zijn. Maar het is wel een vereiste dat je als mens, leraar of leidinggevende, zelf in contact blijft met je ankerpunten, de sterren blijft zien; want anders heb je niets door te geven ... Dit zie ik om me heen als een bedreiging. Dat juist de mensen die in leidinggevende posities belanden of voorbeeldrollen zijn gaan vervullen, het te druk krijgen om nog tijd vrij te maken om zelf in contact te blijven met hun bronnen. Tijd voor stilte. Tijd om terug te keren naar je bron.
(Doekle Terpstra in Waar het visioen verdwijnt, verwildert het volk Valkhof Pers Nijmegen 2006)

Vertelfestival

Meta organiseert al enige jaren, i.s.m. Stichting de Klaproos, het vertelfestival in Roermond (zie voor artikelen onder contact). Voor meer informatie bezoekt u de website: www.vertelfestivalroermond.nl Heeft u een feest of een andere gelegenheid waarbij u een of meerdere vertellers wilt uitnodigen? Neem contact met haar op.